Moorden in Indianapolis in 2023: elke moord volgen

0
33

Na drie jaar van meer dan 200 moorden per jaar, gaat IndyStar door met het volgen van elke moord om het geweld in de stad beter te begrijpen en de slachtoffers te herinneren. Deze lijst is voorlopig en het aantal moorden kan veranderen naarmate de autoriteiten de omstandigheden van elke zaak onderzoeken en bepalen of de moord crimineel, gerechtvaardigd, per ongeluk of zelfmoord was. IndyStar heeft gevallen van ongevallen, zelfmoorden, dodelijke overdoses of dood door vluchtmisdrijf uitgesloten, tenzij ze als opzettelijk werden beschouwd. Deze informatie is samengesteld met behulp van gegevens van de politie van Indianapolis, rechtbankverslagen en interviews met familie en vrienden van de doden. Iedereen die informatie heeft die kan helpen bij een onderzoek naar moord, wordt verzocht om de afdeling Moordzaken van de Indianapolis Metropolitan Police Department te bellen op 317-327-3475 of Crime Stoppers of Central Indiana op 317-262-8477 om anoniem te blijven.

Missen we informatie? E-mail Sarah Nelson op [email protected] of Jake Allen op [email protected]

Moorden in Indianapolis in 2022:Elke moord volgen

Vrouw komt om bij schietpartij nabij 30th Street en College Avenue

19 januari: Een vrouw is overleden na een schietpartij aan de noordkant van de stad.

Agenten ontvingen omstreeks 14.30 uur meldingen over een persoon op de weg nabij blok 3100 van North Guilford Avenue. De politie vond echter niemand op de weg, maar zag een rood voertuig “grillig” wegrijden van Guilford Avenue, aldus Sgt. Gene Kok.

Agenten probeerden het voertuig te stoppen, waarbij de korte achtervolging ongeveer een halve mijl verderop eindigde op de kruising van 30e Straat en College Avenue. Cook zei dat er twee mensen uit de auto stapten. Een van hen, die in de voet werd geschoten, is in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De tweede persoon die het voertuig verliet, die niet gewond raakte, werd voor ondervraging naar het bureau voor moordzaken gebracht. De chauffeur, zei Cook, was neergeschoten en naar een ziekenhuis gebracht waar ze stierf.

Het dodelijke geweervuur ​​​​kwam toen de laatste gegevens van de politie van Indianapolis aantonen dat het aantal niet-dodelijke schietpartijen in het nieuwe jaar al hoger was dan in 2022. Op 18 januari ‘s ochtends waren tot nu toe 27 mensen neergeschoten in 2023. jaar waren 18 mensen neergeschoten.

Brandon Evans, 32, gedood bij schietpartij aan de oostkant van Indianapolis

14 januari: Agenten reageerden op het 8800-blok van Rawles Avenue op een melding van schoten die net voor 16.00 uur waren afgevuurd en vonden Brandon Evans, 32, met schotwonden in een woning. Hij werd ter plekke dood verklaard.

Iedereen die informatie heeft over de schietpartij wordt verzocht contact op te nemen met Det. Matthew Melkey ​​op 317-327-3475 of e-mail hem op [email protected]

Andre Caldwell, 29, en Jimmy Jones, 48, gedood bij schietpartij op Budget 8 Inn

14 januari: Officieren reageerden op de Budget 8 Inn op 6850 E. 21st Street op een melding van een persoon die om ongeveer 05.30 uur was neergeschoten en vonden twee mannen met schotwonden.

Eén man stierf ter plaatse, terwijl een ander kort nadat hij naar een plaatselijk ziekenhuis was vervoerd, dood werd verklaard. Ze werden geïdentificeerd als Andre Caldwell, 29, en Jimmy Jones, 48, volgens het Marion County Coroner’s Office.

See also  Does America have a problem with women?

Kort nadat ze op het motel hadden gereageerd, ontvingen agenten nog een melding van een persoon die was neergeschoten in blok 2300 van E. 30e Straat. Ze troffen een man aan die duidelijk een schotwond had. Hij werd in ernstige maar stabiele toestand naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, aldus de politie.

Rechercheurs vermoeden dat het derde slachtoffer in het motel is neergeschoten, maar zeiden dat dit niet is bevestigd.

Iedereen die informatie heeft over de schietpartij wordt verzocht contact op te nemen met Det. James Hurt op 317-327-3475 of e-mail hem op [email protected]

Meer:Twee mensen gedood in motel aan de oostkant van Indianapolis. Het heeft een bewogen geschiedenis.

Voormalig plaatsvervanger van de sheriff, Christopher Beushausen, 37, sterft tijdens een schietpartij in de vroege ochtend op Windsong Drive

13 januari: Agenten werden naar het 2200-blok van Windsong Drive geroepen na een melding van een persoon die net voor 01.00 uur was neergeschoten

Ze vonden een man met schotwonden en hij werd ter plekke dood verklaard. Rechercheurs Moordzaken arriveerden en begonnen met het onderzoek.

De man werd geïdentificeerd als Christopher Beushausen, 37, door het Coroner’s Office van Marion County.

Beushausen is een voormalig plaatsvervangend sheriff van Marion County en werkte ongeveer twee jaar fulltime voor de afdeling. Meest recentelijk was hij van 2014 tot 2018 reserve-adjunct bij het kantoor van de sheriff.

Iedereen die informatie heeft over de schietpartij wordt verzocht contact op te nemen met Det. Steven Gray op 317-327-3475 of e-mail hem op [email protected]

Larry Moorman, 50, en Shawn Barnett, 23, gedood bij schietpartij op flatgebouw aan oostzijde

Rechercheurs van de Indianapolis Metropolitan Police Department onderzoeken donderdag 12 januari 2023, nadat agenten naar blok 200 van North Walcott waren gestuurd na een persoon die was neergeschoten. Volgens de IMPD werden twee mannen dood aangetroffen met verwondingen die overeenkwamen met schotwonden in verschillende kamers op de locatie.

12 januari: Larry Moorman, 50, en Shawn Barnett, 23, werden dood aangetroffen en een belanghebbende werd vastgehouden na een schietpartij aan de oostkant van Indianapolis.

Agenten werden naar blok 200 van North Walcott Street geroepen na een melding van een persoon die rond het middaguur was neergeschoten.

Ze vonden een volwassen man met schotwonden in de gemeenschappelijke ruimte van een gebouw met vijf appartementen. Agenten vonden vervolgens een tweede volwassen man in een appartementseenheid, die ook schotwonden had.

Beide mannen werden ter plaatse dood verklaard, zei IMPD luitenant Shane Foley.

Een persoon die geïnteresseerd was in de schietpartij werd enkele uren na de schietpartij door de politie aangehouden. Ze werden gevonden op West 79e Street en North Michigan Road, ongeveer 30 minuten rijden van de plaats delict, zei Foley.

Rechercheurs reageerden en spraken met getuigen na de schietpartij. Ze zaten ineengedoken op de veranda van de woning en verzamelden bewijsmateriaal terwijl de regen op straat neerstortte.

See also  Parts of the Balkan River become floating rubbish dumps

De politie had donderdagmiddag nog geen informatie over een motief voor de schietpartij.

“We hopen dat getuigen ter plaatse, die meewerken, die informatie zullen delen”, zei Foley. “Hopelijk zal de persoon die hierbij betrokken is zijn of haar kant van het verhaal delen over wat er is gebeurd.”

De dag nadat de moordpolitie had aangekondigd dat ze de 42-jarige Jermaine Randle hadden vastgehouden in verband met de zaak en voorlopig waren gearresteerd op beschuldiging van moord. Het parket van Marion County zal de definitieve aanklachtbeslissing nemen.

Richard Donnell Hamilton, geliefde jeugdvoetbalcoach van Indianapolis, gedood bij schietpartij

11 januari: GREENWOOD – Richard Donnell Hamilton, 43, een man die zijn leven wijdde aan het weghouden van kinderen van het pad van geweld, werd neergeschoten terwijl hij in een voertuig op de I-65 reed.

Greenwood-agenten reageerden op de schietpartij nabij Interstate 65 en County Line Road en vonden Hamilton met schotwonden op de passagiersstoel van een wit busje rond 18.30 uur. Volgens de Indiana State Police stierf hij ter plaatse.

Hamilton hield sinds 2005 toezicht op het jeugdvoetbalteam van Indy Steelers in Indianapolis. In die rol was hij coach, mentor, vader en leraar voor honderden kinderen die via zijn programma kwamen.

Onderzoekers denken dat de schutter in een zilveren personenauto zat. Rechercheurs vragen iedereen met dashcamera’s die zich van 18.20 uur tot 18.30 uur in de buurt van de I-65 en County Line Road bevonden om hun opnames te bekijken en contact op te nemen met de politie. De Indiana State Police is te bereiken op 317-899-8577. Iedereen met informatie over de schietpartij kan ook anoniem informatie doorgeven aan Crime Stoppers op 317-262-8477.

Meer: Coach van Indy Steelers zet zich in voor het stoppen van het geweld onder jongeren dat is omgekomen bij de schietpartij in Greenwood

Harmonnie Jones, 7 maanden oud, sterft door trauma, onderzoek loopt

8 januari: De politie van Indianapolis onderzoekt de dood van een baby als moord nadat het kantoor van de lijkschouwer had vastgesteld dat het kind stierf door verwondingen door stomp geweld.

Kort na 9.00 uur werd de politie van Indianapolis Metropolitan naar een appartement in blok 4400 van Linwood Court aan de oostkant geroepen vanwege een niet-reagerend kind van 7 maanden oud. Medisch noodpersoneel bracht de baby, geïdentificeerd als Harmonnie Jones, naar het Riley Hospital for Children, waar ze stierf.

Het Coroner’s Office van Marion County oordeelde op 9 januari dat Jones stierf aan “niet-toevallig trauma”. De politie onderzoekt de zaak als moord.

Ambtenaren zeiden dat de tweelingbroer van Jones veilig was opgevangen door het Department of Child Services.

Iedereen met informatie over de dood van het kind wordt verzocht contact op te nemen met rechercheur Alisha Bernhardt van het bureau voor kindermishandeling op 317-327-3330 of [email protected]

Devan Dungan, 26, gedood bij dubbele schietpartij bij tankstation West Thompson Road

8 januari: Bij een dubbele schietpartij bij een tankstation aan de zuidkant van Indianapolis is een man om het leven gekomen.

De schietpartij vond rond 23.00 uur plaats in blok 1500 van West Thompson Road. Agenten werden ter plaatse gestuurd en troffen een man en een vrouw aan met schotwonden.

See also  Outrage erupts over obituary of Utah father who killed family of 7 in homicide and suicide

De vrouw werd in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht, terwijl de man ter plekke overleed. Hij werd geïdentificeerd als Devan Dungan, 26, volgens het Marion County Coroner’s Office.

Rechercheurs denken dat de schietpartij een geïsoleerd incident was. De recherche is in gesprek met een belanghebbende.

Iedereen die informatie heeft over de schietpartij wordt verzocht contact op te nemen met Det. Michael Wright op 317-327-3475 of e-mail [email protected]

Brandon Banks, 17, gedood in voertuig op Ingram Street

4 januari: De politie die reageerde op een melding van afgevuurde schoten, vond een persoon met schotwonden in een voertuig aan de noordkant van de stad. Rond 15.30 uur werd de politie voor het eerst gebeld

Nadat de medische hulpdiensten waren aangekomen in blok 1800 van Ingram Street, werd de persoon ter plekke dood verklaard. Het kantoor van de lijkschouwer van Marion County identificeerde de overledene als Brandon Banks, 17 jaar oud.

Iedereen die informatie heeft over de schietpartij wordt verzocht contact op te nemen met Det. Jesus Soria op 317-327-3475 of e-mail [email protected]

Michael Mason Jr., 16, gedood bij schietpartij buiten Castleton Square Mall

3 januari: Een woordenwisseling op de parkeerplaats van de Castleton Square Mall aan de noordoostkant van de stad liep uit op een dodelijke afloop.

Rond 20.00 uur arriveerde de politie bij blok 6000 van E. 82nd Street nabij de ingang van het winkelcentrum en trof twee mensen aan die gewond waren geraakt door geweerschoten – een kritiek, volgens Mike Leeper van de Indianapolis Metropolitan Police Department, die zei dat ambtenaren in het winkelcentrum mensen evacueerden binnen. Rond 20:11 uur was het gebied veilig

Leeper zei dat beide gewonden naar een traumacentrum van niveau één zijn gebracht om te worden behandeld voor hun verwondingen.

“Een van de vervoerde personen bevond zich in kritieke toestand en de andere in stabiele toestand”, zei Leeper, eraan toevoegend dat de persoon die in kritieke toestand werd vermeld, een jonge man, later stierf.

De jongere werd geïdentificeerd als Michael Mason Jr., 16, volgens het Marion County Coroner’s Office.

De dodelijke schietpartij volgde volgens IMPD op een “ruzie” tussen drie mannen. Rechercheurs moordzaken ondervragen een belanghebbende, een volwassen man waarvan Leeper zei dat hij samenwerkt met de politie.

Iedereen met informatie over de schietpartij wordt verzocht rechercheur Gary Smith te bellen op 317-327-3475 of een e-mail te sturen naar [email protected]

James Martin, 15, gedood bij Indy’s eerste moord van het nieuwe jaar

2 januari: De politie van Indianapolis onderzoekt de eerste moord van het jaar: een schietpartij op een 15-jarige jongen die volgens hen onbedoeld werd geslagen.

James Martin werd op maandag 2 januari om 14:45 uur opgenomen in het Community Hospital East met een schotwond. Martins toestand verslechterde en het medische noodpersoneel bracht hem naar het IU Health Methodist Hospital, waar hij stierf.

Rechercheurs van Moordzaken stelden vast dat de tiener was neergeschoten in een huis in blok 2400 van West Arlington Court. De politie zei dat ze een persoon in hechtenis hebben genomen en later hebben vrijgelaten terwijl het openbaar ministerie van Marion County een beslissing neemt over de aanklacht.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Indianapolis Star: Moorden in Indianapolis: het volgen van elke moord in 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here